Veelgestelde vragen

Heb jij nog vragen over de Personal training-, personal boxing- of voedingstrajecten? Grote kans dat jouw vraag eerder al eens gesteld is, daarom hebben we de veel gestelde vragen voor jou opgesomd. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je aanvullende informatie ontvangen? Neem dan contact op via 06 14 12 25 86, via info@top-personaltraining.nl of vul het contactformulier in.

Vanaf wanneer kan ik beginnen met Personal Training of Personal Boxing?

We werken met een team aan personal trainers, waardoor we altijd wel op korte termijn een plek voor je vrij hebben. Zeker zijn van je plek? Neem dan contact met ons op zodat we jouw traject snel in kunnen plannen. 

Welke materialen moet ik zelf in huis hebben voor de Personal Training?

Helemaal niets! Onze personal trainers hebben allemaal hun eigen materialen en zullen deze meenemen richting jou voor de personal training aan huis. Je hoeft zelf dus geen kettlebells, dumbbels of ander trainingsmateriaal in huis te halen! 

Waar wordt de Personal Training uitgevoerd? Moet ik daar ruimte in huis voor vrij maken?

Dat hangt af van wat jij fijn vindt! De trainingen kunnen op verschillende plekken gegeven worden. Heb je een grote woonkamer van +/- 5×5 m? Dan kunnen we daar aan de slag of in je eigen tuin. Is er een mooi stuk bos of een parkje in de buurt, dan kunnen we ook daar aan de slag. 

Heb ik speciale kleding nodig voor de Personal Training?

Nee, trek gewoon sportkleding en sportschoenen aan waar jij je fijn in voelt. 

Heb ik zelf bokshandschoenen nodig voor de Personal Boxing?

Wij nemen zelf onze bokshandschoenen mee voor Personal Boxing. Wij adviseren wel om uiteindelijk zelf handschoenen aan te schaffen i.v.m. de hygiëne.

Gaat de Personal Training niet door als het regent?

Ook als het regent gaan de trainingen door. 

Betaal ik per Personal Training sessie?

Wij werken enkel met strippenkaarten voor Personal Trainings-trajecten. Dit zodat flexibel trainen ook mogelijk is. Je kunt een personal training strippenkaart kopen voor 15 trainingen, 26 trainingen, 52 trainingen, 100 trainingen of 200 trainingen.

Hoeveel kost Personal Training?

De kosten van Personal Training varieeren tussen €65-€85ex btw per training. Dit ligt aan het pakket wat je afneemt. De kosten van Top Personal Training is eventueel zakelijk aftrekbaar voor ondernemers.

Kan ik vaste dagen inplannen voor mijn Personal Training?

Ja, dat kan. We spreken vooraf een haalbaar moment af en dat moment houden we vast. Alleen zo heb je de juiste stok achter de deur.

Kan ik mijn Personal Training sessies flexibel inplannen?

Dat is mogelijk in overleg met de trainer.

Hoe ver van te voren krijg ik mijn voedingsschema aangeleverd?

Wanneer je een rittenkaart gekozen hebt, gaat onze voedingsconsulente direct met een voedingsschema op maat aan de slag. Hou rekening met ongeveer 1 werkweek.

Ik heb allergieën. Is dat een probleem voor het voedingsschema?

Dat is geen enkel probleem. Onze voedingsconsulente houdt rekening met jouw levensstijl en de eventueel daarbij behorende allergieën. 

Ik ben herstellende van een blessure, is Personal Training dan wel iets voor mij?

Een blessure is geen enkel probleem. Onze trainers zijn goed opgeleid en weten precies wat ze er mee moeten doen. 

Wil jij starten met personal training mét voedingsadvies?

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?