Personal trainer aan huis

N

In het comfort van je eigen huis

N

Professionele begeleiding met oog op resultaat

N

Op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden

N

Groei zowel fysiek als mentaal

Je krijgt er energie van

Een personal trainer voor thuis die jou één-op-één traint. Je hoeft geen topsporter te zijn, wij houden rekening met jouw niveau. Samen met jou zetten we een op maat gemaakt schema op, speciaal aangepast op je eigen niveau en doelstellingen. Bewegen is goed voor je, maar met één van ons als personal trainer, train je binnen je eigen grenzen. Door een personal trainer aan huis boek je snel progressie waarvoor je lekker thuis kunt blijven, wij komen naar jou toe. Lekker laagdrempelig dus, maar met genoeg uitdaging om het optimale resultaat te behalen. 

Onze unieke trainingen helpen jou om beter te functioneren in het dagelijkse leven en op je werk. Hoe? Sporten en gezond eten hebben een positief effect op veel dingen in je leven, waaronder je energie, slaap, gezondheid en humeur. Regelmatig bewegen verbetert je spierkracht en uithoudingsvermogen, waardoor je lichaam efficiënter werkt. Zo houdt je meer energie over voor de dagelijkse dingen, zoals je werk of het huishouden. Slaap je niet lekker? Ook daar helpt voldoende lichaamsbeweging bij. Wie genoeg beweegt, valt makkelijker in slaap en slaapt ook dieper. Dat sporten goed voor je fysieke gezondheid is weet iedereen, maar wist je dat het ook goed is voor je humeur? Bewegen stimuleert namelijk de aanmaak van stofjes in je hersenen, waardoor je minder stress ervaart en je je gelukkiger voelt. Genoeg reden om meer te sporten dus! 

Vraag nu een gratis intake aan

Weten met welk resultaat jij binnenkort in de spiegel kijkt? Vraag dan nu onze gratis intake aan:

En nu verder?

 

Wil je weten hoe wij je kunnen helpen? Vraag een gratis Intake aan en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Het contactmoment

Vraag eerst een gratis intake aan.
Nadat jouw aanvraag bij ons binnen is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. We bespreken in ons eerste contactmoment jouw wensen en doelen en wat jij van ons kan verwachten. Aan het einde van het gesprek plannen we een gratis intake. We komen daarvoor bij jou thuis om een medische vragenlijst in te vullen en een bodyscan te verrichten. 

Het intakegesprek

Het intakegesprek wordt door één van onze personal trainers aan huis afgelegd. Samen wordt er gekeken naar een haalbaar doel. Nadat we de nodige informatie hebben, gaan we een bodyscan doen. In deze nul-meting wordt er advies gegeven. Als alles duidelijk is, wordt de eerste training ingepland naar wens van de klant.

De eerste training aan huis

Nu gaat het gebeuren. De eerste training is vooral om te kijken hoe het lichaam ervoor staat. In de training komen verschillende onderdelen naar voren. Zoals kracht / uithoudingsvermogen en coördinatie. Het is belangrijk dat elke spiergroep in het lichaam getraind wordt om zo vervolgens in de juiste balans te komen. De trainer komt één of  twee keer in de week langs om de trainingen te geven.

Kennismaken?

Gratis intakegesprek aanvragen

Heb je een druk leven en kom je niet toe aan voldoende beweging? Of heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Geen zorgen. Wij leren je graag kennen tijdens een intakegesprek. We kijken samen met jou naar hoe je leven er nu uit ziet en naar wat er mogelijk is. Sport je wel eens, of juist helemaal nooit? En wat is je huidige eetpatroon? Wij geven jou de tools om jezelf te verbeteren. Wij willen jou helpen beter te functioneren en presteren in het dagelijkse leven. En voldoende beweging en gezonde voeding, is daar de perfecte basis voor.