Personal training aan huis

N

In het comfort van je eigen huis

N

Professionele begeleiding met oog op resultaat

N

Op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden

N

Groei zowel fysiek als mentaal

Is personal training aan huis iets voor jou?

Sporten met een personal trainer bij jou thuis. Het kent vele voordelen, want je hoeft geen topsporter te zijn. Door de één-op-één begeleiding kunnen wij rekening houden met jouw niveau.

Onze personal trainers dagen jou uit

Samen met jou maken we een schema op maat. Dit personal training-schema is speciaal aangepast op je eigen niveau en doelstellingen. Bewegen is goed voor je, maar dat moet natuurlijk wel binnen je eigen grenzen zijn. Doordat wij naar jou toekomen wordt het trainen laagdrempelig, maar we geven je genoeg uitdaging om het optimale resultaat te behalen.

Beter functioneren met personal training

Onze unieke trainingen helpen jou om beter te functioneren in het dagelijkse leven en op je werk. Hoe? Sporten en gezond eten hebben een positief effect op veel dingen in je leven, waaronder je energie, slaap, gezondheid en humeur. Regelmatig bewegen verbetert je spierkracht en uithoudingsvermogen, waardoor je lichaam efficiënter werkt. Zo houd je meer energie over voor de dagelijkse dingen, zoals je werk of het huishouden. Slaap je niet lekker? Ook daar helpt voldoende lichaamsbeweging bij. Wie genoeg beweegt, valt makkelijker in slaap en slaapt ook dieper. Dat sporten goed voor je fysieke gezondheid is weet iedereen, maar wist je dat het ook goed is voor je humeur? Het zit namelijk zo: bewegen stimuleert de aanmaak van stofjes in je hersenen, waardoor je minder stress ervaart en je je gelukkiger voelt. Genoeg reden om meer te sporten dus! 

Vraag nu een gratis intake aan

Met welk resultaat kijk jij binnenkort in de spiegel? Meld je aan voor de gratis intake:

Wil jij starten met personal training?

Vul de gratis online intake in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Stap 1: contact

Vraag eerst een gratis intake aan.
Nadat jouw aanvraag bij ons binnen is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. We bespreken in ons eerste contactmoment jouw wensen en doelen en wat jij van ons kan verwachten. Aan het einde van het gesprek plannen we een gratis intake. We komen daarvoor bij jou thuis om een medische vragenlijst in te vullen en een bodyscan te verrichten. 

Stap 2: het intakegesprek

Het intakegesprek wordt door één van onze personal trainers aan huis afgelegd. Samen wordt er gekeken naar een haalbaar doel. Nadat we de nodige informatie hebben, doen we een bodyscan. Aan de hand van deze nul-meting geven we een eerste advies. Als alles duidelijk is, plannen we de eerste training in naar jouw wens.

Stap 3: de eerste training aan huis

Nu gaat het gebeuren! De eerste training is vooral om te kijken hoe het lichaam ervoor staat. In de eerste personal training komen verschillende onderdelen naar voren. Zoals coördinatie en het kracht- en uithoudingsvermogen. Het is belangrijk dat elke spiergroep in het lichaam getraind wordt om zo vervolgens in de juiste balans te komen. De personal trainer komt één of twee keer in de week langs om de trainingen te geven.

Kennismaken?

Gratis intakegesprek aanvragen

Heb je een druk leven en kom je niet toe aan voldoende beweging? Of heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Geen zorgen. Wij komen naar jou toe en leren je graag kennen tijdens een intakegesprek. Samen met jou kijken we naar hoe je leven er nu uit ziet en naar wat er mogelijk is. Sport je wel eens, of juist helemaal nooit? En wat is je huidige eetpatroon? Wij geven jou de tools om jezelf te verbeteren. Wij willen jou helpen beter te functioneren en presteren in het dagelijkse leven. En voldoende beweging en gezonde voeding, is daar de perfecte basis voor.