Personal training aan huis

N

In het comfort van je eigen huis

N

Professionele begeleiding met oog op resultaat

N

Op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden

N

Groei zowel fysiek als mentaal

Is personal training aan huis iets voor jou?

Sporten met een personal trainer bij jou thuis. Het kent vele voordelen, want je hoeft geen topsporter te zijn. Door de één-op-één begeleiding kunnen wij rekening houden met jouw niveau. Oók als je weer wilt sporten na je zwangerschap.

Onze personal trainers dagen jou uit

Samen met jou maken we een schema op maat. Dit personal training-schema is speciaal aangepast op je eigen niveau en doelstellingen. Bewegen is goed voor je, maar dat moet natuurlijk wel binnen je eigen grenzen zijn. Doordat wij naar jou toekomen wordt het trainen laagdrempelig, maar we geven je genoeg uitdaging om het optimale resultaat te behalen.

Beter functioneren met personal training

Onze unieke trainingen helpen jou om beter te functioneren in het dagelijkse leven en op je werk. Hoe? Sporten en gezond eten hebben een positief effect op veel dingen in je leven, waaronder je energie, slaap, gezondheid en humeur. Regelmatig bewegen verbetert je spierkracht en uithoudingsvermogen, waardoor je lichaam efficiënter werkt. Zo houd je meer energie over voor de dagelijkse dingen, zoals je werk of het huishouden. Slaap je niet lekker? Ook daar helpt voldoende lichaamsbeweging bij. Wie genoeg beweegt, valt makkelijker in slaap en slaapt ook dieper. Dat sporten goed voor je fysieke gezondheid is weet iedereen, maar wist je dat het ook goed is voor je humeur? Het zit namelijk zo: bewegen stimuleert de aanmaak van stofjes in je hersenen, waardoor je minder stress ervaart en je je gelukkiger voelt en minder stress ervaart. Genoeg reden om meer te sporten dus! 

Vraag nu een gratis intake aan

Met welk resultaat kijk jij binnenkort in de spiegel? Meld je aan voor de gratis intake:

Korting op je personal training? Bekijk onze pakketten & tarieven

Des te meer lessen je in één keer afneemt, des te goedkoper de prijs per personal training. Bekijk de pakketten en bespaar!

Waarom Top Personal training?

N

✔ Persoonlijke aandacht
✔ Geen reistijd
✔ 
Sporten in jouw vertrouwde omgeving
✔ 
Stok achter de deur
✔ 
Professionele begeleiding
✔ 
Gevarieerde trainingen voor maximaal resultaat

Kennismaken?

Gratis intakegesprek aanvragen

Heb je een druk leven en kom je niet toe aan voldoende beweging? Of heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Geen zorgen. Wij komen naar jou toe en leren je graag kennen tijdens een intakegesprek. Samen met jou kijken we naar hoe je leven er nu uit ziet en naar wat er mogelijk is. Sport je wel eens, of juist helemaal nooit? En wat is je huidige eetpatroon? Wij geven jou de tools om jezelf te verbeteren. Wij willen jou helpen beter te functioneren en presteren in het dagelijkse leven. En voldoende beweging en gezonde voeding, is daar de perfecte basis voor.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?