Personal training voor ondernemers

N

In het comfort van je eigen huis

N

Professionele begeleiding met oog op resultaat

N

Op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden

N

Groei zowel fysiek als mentaal

Ben jij ondernemer en wil je fit worden?

Ontdek de voordelen

Ondernemers die sporten, profiteren van veel voordelen. Je ervaart minder stress dan niet-sporters. Doordat je fitter bent, ben je ook minder vaak ziek. Je presteert beter, doet betere/meer ideeën op én je kunt beter omgaan met werkdruk. Maar ondernemers hebben het vaak ook druk. Daarom komen wij naar jou toe! Dat scheelt je ook nog eens tijd. 

Even voorstellen: Nicholas, eigenaar Top Personal Training

Ik ben Nicholas van den Top en samen met mijn team staan we al jaren klaar om ondernemers aan huis – in hun eigen omgeving – te voorzien van personal training. Hierbij kijken we naar je eigen persoonlijke situatie. Hoe ziet jouw werkdag er uit, wat zijn je mogelijkheden of juist onmogelijkheden. Allemaal op maat zodat iedereen snel het resultaat ziet dat verwacht kan worden. Gek op boksen? Personal boxing kunnen we ook aan je training toevoegen!

Het contactmoment

Vraag eerst een gratis intake aan.
Nadat jouw aanvraag bij ons binnen is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. We bespreken in ons eerste contactmoment jouw wensen en doelen en wat jij van ons kan verwachten. Aan het einde van het gesprek plannen we een gratis intake. We komen daarvoor bij jou thuis om een medische vragenlijst in te vullen en een bodyscan te verrichten. 

Het intakegesprek

Het intakegesprek wordt door één van onze personal trainers afgelegd. Samen wordt er gekeken naar een haalbaar doel. Nadat we de nodige informatie hebben, gaan we een bodyscan doen. In deze nul-meting wordt er advies gegeven. Als alles duidelijk is, wordt de eerste training ingepland naar wens van de klant.

De eerste training

Nu gaat het gebeuren. De eerste training is vooral om te kijken hoe het lichaam ervoor staat. In de training komen verschillende onderdelen naar voren. Zoals kracht / uithoudingsvermogen en coördinatie. Het is belangrijk dat elke spiergroep in het lichaam getraind wordt om zo vervolgens in de juiste balans te komen. De trainer komt één of  twee keer in de week langs om de trainingen te geven.