Personal training voor ondernemers

N

In het comfort van je eigen huis

N

Professionele begeleiding met oog op resultaat

N

Op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden

N

Groei zowel fysiek als mentaal

Ben jij ondernemer?

Wil jij fitter worden, kilo’s kwijt of simpelweg gezonder leven zonder dat je daar een hoop tijd mee kwijt bent? Dan is dit de oplossing

Ik ben Nicholas van den Top en samen met mijn team staan we al jaren klaar om ondernemers aan huis – in hun eigen omgeving – te voorzien van personal training. Hierbij kijken we naar je eigen persoonlijke situatie. Hoe ziet jouw werkdag er uit, wat zijn je mogelijkheden of juist onmogelijkheden. Allemaal op maat zodat iedereen snel het resultaat ziet dat verwacht kan worden.

Waarom Personal Training?

  • Je word fysiek en mentaal sterker
  • Tijd besparend
  • Stok achter de deur
  • Je blijft scherp en gefocust
  • Verminderd stress

Meld je vandaag aan voor een intake, Dan maak ik of iemand van mijn team

snel een afspraak om bij je langs te komen. Vul het formulier op deze pagina in, dan zie ik je snel!

Top! Wij gaan samen aan de slag…

Over mij en mijn doelen

Na de selectie man/vrouw kun je hieronder de doelen welke je hebt met personal training aangeven. Met deze informatie, gaan we optimaal de gratis intake in

Mijn gegevens

Vul hieronder je contactgegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Het contactmoment

Vraag eerst een gratis intake aan.
Nadat jouw aanvraag bij ons binnen is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op. We bespreken in ons eerste contactmoment jouw wensen en doelen en wat jij van ons kan verwachten. Aan het einde van het gesprek plannen we een gratis intake. We komen daarvoor bij jou thuis om een medische vragenlijst in te vullen en een bodyscan te verrichten. 

Het intakegesprek

Het intakegesprek wordt door één van onze personal trainers afgelegd. Samen wordt er gekeken naar een haalbaar doel. Nadat we de nodige informatie hebben, gaan we een bodyscan doen. In deze nul-meting wordt er advies gegeven. Als alles duidelijk is, wordt de eerste training ingepland naar wens van de klant.

De eerste training

Nu gaat het gebeuren. De eerste training is vooral om te kijken hoe het lichaam ervoor staat. In de training komen verschillende onderdelen naar voren. Zoals kracht / uithoudingsvermogen en coördinatie. Het is belangrijk dat elke spiergroep in het lichaam getraind wordt om zo vervolgens in de juiste balans te komen. De trainer komt één of  twee keer in de week langs om de trainingen te geven.
Kennismaken?

Gratis intakegesprek aanvragen

Heb je een druk leven en kom je niet toe aan voldoende beweging? Of heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Geen zorgen. Wij leren je graag kennen tijdens een intakegesprek. We kijken samen met jou naar hoe je leven er nu uit ziet en naar wat er mogelijk is. Sport je wel eens, of juist helemaal nooit? En wat is je huidige eetpatroon? Wij geven jou de tools om jezelf te verbeteren. Wij willen jou helpen beter te functioneren en presteren in het dagelijkse leven. En voldoende beweging en gezonde voeding, is daar de perfecte basis voor.