Personal training op afstand

N

Trainen in je eigen, veilige omgeving

N

Fit en Corona-proof

N

Binnen je eigen mogelijkheden

N

Eventueel inclusief voedingsadvies

Ook op afstand begeleiden we jou

Het is je vast niet ontgaan: Corona is taking over en o.a. de sportscholen zijn gesloten. Toch is het belangrijk om ook in deze tijd fit te blijven. Kom dus van die bank af, of achter je bureau vandaan als je aan het thuiswerken bent en maak ruimte voor een workout!

Door fit te blijven creëer je voldoende weerstand tegen het virus. Daarnaast gaat je voeding nu ook een belangrijkere rol spelen. Geen idee waar te beginnen en op welke voedingsstoffen je moet letten? Scroll vooral verder, want wij kunnen je helpen!

Trainingsschema voor thuis

Wil jij thuis zelf aan de slag, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Meld je dan aan voor onze online workouts! Je kunt deze workouts zelf thuis uitvoeren, zelfs met weinig materiaal. De workouts zijn bedoelt om jou de weken door te slepen zodat je niet je algehele fitheid gaat verliezen.

Online personal training

De online personal training wordt op afstand uitgevoerd. We kijken online mee via Facetime of Skype en geven je tips om de bewegingen goed uit te voeren. Het is net alsof we bij je in de woonkamer staan! Uiteraard kun je een schema op maat verwachten.

 

Persoonlijk voedingsplan

Goede voeding telt al voor een groot gedeelte mee met hoe fit jij bent en hoe jouw weerstand zich wel of niet staande houdt. Maar wat kun je nu beter laten staan en welke voedingsstoffen mogen absoluut niet ontbreken? Wij zijn jouw stok achter de deur met een voedingsplan op maat. Geheel afgestemd op jou.

Wil jij jouw weerstand een boost geven en je lijf fit en gezond houden?

Geen excuses dat de sportschool dicht is