Personal trainer Corona

Heb jij door COVID-19 lang niet bewogen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het opbouwen? Wacht niet langer en vraag direct online de gratis intake aan, want wij kunnen jou helpen! Onze personal training trajecten zijn altijd ingericht op het doel dat jij wilt behalen, die geef je aan in het intake-formulier. De persoonlijke aanpak tijdens de personal trainingen zorgt ervoor dat we snel jouw gewenste resultaat kunnen behalen.

Het belang van voldoende beweging tegen Corona

Personal training met gepaste maatregelen

Uiteraard raden wij iedereen aan om niet te gaan trainen indien er een verkoudheid opspeelt om het zekere voor het onzekere te nemen. Dat mag je ook van ons verwachten. De trainer zal de training verplaatsen indien hij of zij last heeft van verkoudheidsklachten.

Daarnaast houdt de trainer altijd gepaste afstand tijdens de personal training sessie en desinfecteren wij de materialen voor- en na een training. De materialen nemen wij voor je mee. Je hoeft deze dus niet zelf aan te schaffen, maar het geeft ook meer mogelijkheden om de training naar buiten te verplaatsen. Bijvoorbeeld in jouw achtertuin of een parkje in de buurt.

Het trainen weer oppakken na Corona

De kans is groot dat je weer even moet wennen na een periode van niet- of minder trainen. Daar houden wij uiteraard rekening mee, want ook ervaren sporters zullen merken dat ze ingeleverd hebben aan kracht en conditie. Het is dan niet verstandig de spieren direct weer net zo te belasten als voor de corona-periode: we gaan het weer opbouwen. Dit nemen we samen tijdens de intake door om zo het beste schema voor jou op maat te maken.

Weg met de corona-kilo’s

Aangekomen tijdens de coronaperiode? Dat is niets waar je je voor hoeft te schamen! We zaten meer thuis, hadden minder beweging en je hebt daardoor misschien ook net iets anders gegeten dan dat je normaal zou doen. Ga je bij ons een personal training-traject aan, dan ontvang je ook een voedingsschema op maat. Mocht je gewicht inderdaad iets gestegen zijn en wil je daar vanaf, dan richten wij het trainings- en voedingsschema zo in dat je daar zo snel mogelijk weer vanaf bent.

Wil jij starten met personal training na corona?

Vraag dan direct de intake online aan. Liever online trainingen volgen? Je kunt ook online (personal) training volgen. Neem dan eens een kijkje tussen onze online trainingen.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?