Personal trainer voor vrouwen

Zoek jij een personal trainer voor vrouwen? Waar je ook voor wilt trainen, of dat nou een bruiloft is, omdat je wilt afvallen, meer zichtbare spieren wilt of gewoon fit wilt worden: wij zijn jouw stok achter de deur. Direct een gratis intake inplannen? Vraag de gratis intake online aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw doelen en wensen door te spreken.

Waarom speciaal personal training voor vrouwen?

Een vrouwenlichaam zit anders in elkaar dan dat van een man, dat zal geen verrassing zijn. Maar jouw lijf reageert daarbij ook anders op een training dan bij een man. Daarnaast zullen veel mannen kiezen voor spieropbouw als trainingsdoel en vinden sommige vrouwen dat bij hunzelf niet mooi. Daarom ziet een personal training traject er voor een vrouw anders uit dan bij een man.

Zo hebben we ook rekening te houden met voeding. Het voedingsschema wordt precies op jouw doelen afgestemd. Zo krijg je dus een speciale personal training voor vrouwen!

Wij komen naar jou toe!

Het verschil met een normale personal training is dat wij naar jou toekomen, dus jij hoeft nergens heen. Dat bespaart je tijd en je traint in het comfort van je eigen huis. Bekijk hier nog meer voordelen van thuis trainen.

Onze personal trainer neemt alles mee wat nodig is om de personal training uit te kunnen voeren. Je hebt zelf dus geen materiaal nodig. Heb je dat wel in huis? Dan komt het alleen maar goed uit dat je jouw vertrouwde spullen kunt gebruiken.

Inhoud van een personal training voor vrouwen

De inhoud van de trainingen wordt afgestemd op jouw doelen. Wat kun je zoal verwachten in jouw personal training-traject?

–        Kracht training
–        Personal boxing
–        HIIT-trainingen
–        Circuit-training
–        Voedingsschema’s

Hoe jouw personal training-traject er precies uitziet, hangt af van de doelen die we bespreken tijdens de gratis intake.

Personal training voor vrouwen bij herstel blessures

Heb je last van blessures of andere lichamelijke klachten? Wij kunnen hier goed op anticiperen en ervoor zorgen dat de trainingen aansluiten op het herstel.

Starten met personal training voor vrouwen?

Vraag online de gratis intake aan om zo snel mogelijk te starten, of bekijk eerst onze tarieven en pakketten voor personal training.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?