Personal trainer voor mannen

Zoek jij een personal trainer voor mannen? Top Personal Training weet precies welke trainingsvormen het beste aansluiten bij mannen, ongeacht het doel wat je voor ogen hebt. Of je nou meer spieropbouw wilt, wilt afvallen of de technieken van het boksen wilt leren: wij zijn jouw stok achter de deur. Direct een gratis intake inplannen? Vraag de gratis intake online aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw doelen en wensen door te spreken.

Waarom speciaal personal training voor mannen?

Het lichaam van een man werkt anders dan dat van een vrouw. Als man zijnde ontwikkel je sneller spiermassa, je kunt conditioneel vaak meer aan en je hebt een heel andere lichaamssamenstelling. Ook met voeding heb je andere behoeftes en heb je bijvoorbeeld een hoger eiwitbehoefte dan dat vrouwen hebben. Dit nemen we allemaal mee in onze schema’s voor personal training voor mannen. Gebaseerd op het beste effect voor jou!

Ervaringen vanuit Defensie

Voordat ik begon met het geven van personal training, werkte ik bij Defensie. Defensie vormde mij tot een gedisciplineerd, fysiek en mentaal sterk persoon en hier leerde ik gestructureerd en gedisciplineerd werken. En zo coach en train ik nu ook graag jou!

Inhoud van een personal training voor mannen

De inhoud van de trainingen wordt afgestemd op jouw doelen. Wat je zoals verwachten in jouw personal training-traject?

–        Kracht training
–        Personal boxing
–        HIIT-trainingen
–        Circuit-training
–        Voedingsschema’s

Hoe jouw personal training-traject er precies uitziet, hangt af van de doelen die we bespreken tijdens de gratis intake.

Personal training voor mannen bij herstel blessures

Heb je last van blessures of andere lichamelijke klachten? Wij kunnen hier goed op anticiperen en ervoor zorgen dat de trainingen aansluiten op het herstel.

Wij komen naar jou toe!

Het verschil met een normale personal training is dat wij naar jou toekomen, dus jij hoeft nergens heen. Dat bespaart je tijd en je traint in het comfort van je eigen huis. Bekijk hier nog meer voordelen van thuis trainen.

Onze personal trainer neemt alles mee wat nodig is om de personal training uit te kunnen voeren. Je hebt zelf dus geen materiaal nodig. Heb je dat wel in huis? Dan komt het alleen maar goed uit dat je jouw vertrouwde spullen kunt gebruiken.

 

Starten met personal training voor mannen?

Vraag online de gratis intake aan om zo snel mogelijk te starten, of bekijk eerst onze tarieven en pakketten voor personal training.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?