Personal trainer in Het Gooi

Zoek jij een personal trainer aan huis in Het Gooi?

Zoek dan niet langer! Top Personal training is dé personal trainer aan huis in Het Gooi. Ja je leest het goed. Wij komen bij jou thuis personal training geven. In het comfort van je eigen huis, wanneer het jou uitkomt.

Fit en in balans met personal training

Sporten en bewegen is van groot belang om ons lichaam fit en in balans te kunnen houden. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Samen met jou zorgen we ervoor dat jij je zowel fysiek als mentaal gezond en fit voelt. Om dat doel samen met jou te behalen, rijden wij graag naar Het Gooi! 

Waarom personal training bij jou thuis in Het Gooi?

Een druk gezinsleven, een drukke baan, geen tijd, of gewoon geen zin om naar de sportschool te rijden in Het Gooi. We horen het vaak genoeg voorbij komen. Wij van Top Personal Training staan dan graag voor je klaar. Met een schema op maat proberen we je uit te dagen en het optimale resultaat voor jou te behalen.

Personal training voor minder stress en meer zelfvertrouwen

Trainen met een personal trainer in Het Gooi aan huis maakt je niet alleen fysiek en mentaal sterker, maar het heeft ook nog eens een positief effect op je zelfvertrouwen.  Daarnaast is het bewezen dat sporten stress vermindert, waardoor negatieve spanningen voorkomen worden. Bijvoorbeeld middels een circuit of personal boxing.

Buiten trainen?

Voor wie liever buiten traint, kunnen we de personal training ook elders in ’t Gooi geven. Het Gooi kent mooie natuurlandschappen en bossen met genoeg ruimte én privacy. Uiteraard neemt onze personal trainer de materialen mee naar de afgesproken locatie, of dat nou in Hilversum, Laren, Blaricum of Huizen is.

Personal trainer in Veenendaal

NIEUW: online personal training ’t Gooi

Fit worden met een persoonlijk schema, een voedingsplan, persoonlijk contact en online personal training op afstand. Ideaal voor iedereen die liever het zekere voor het onzekere neemt door COVID-19. Uiteraard met dezelfde begeleiding als personal training aan huis, maar dan online. Uitproberen? Vraag een gratis intake en eerste online personal training aan.

Personal training aan huis mét voedingsadvies

Ga je voor een personal trainingstraject in Het Gooi, dan ontvang je als aanvulling op je training een voedingsschema op maat. Dit schema is volledig afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen. Op deze manier worden er snel resultaten geboekt die zorgen voor de juiste stok achter de deur. Een gezond voedingspatroon ondersteunt de personal training op de juiste manier.

Persoonlijk

Waarom Top Personal Training

Wat levert het u op?

– Persoonlijke aandacht
– Het vermindert stress
– Het boost uw zelfvertrouwen
– U krijgt er energie van
– U wordt fysiek en mentaal sterker
– Blijvend resultaat

De voordelen van Top Personal Training

– Gebalanceerde leefstijl
– Stok achter de deur
– Persoonlijk contact
– Elk moment van de dag
– Personal training bij u thuis
– Geen reistijd
Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?