Personal trainer aan huis

Personal trainer aan huis

Personal training aan huis gaat gewoon door! Dit geheel volgens de RIVM richtlijnen. Dus met maximaal 2 personen per keer en 1,5 meter afstand.

Als je op zoek bent naar een personal trainer aan huis, dan bent je bij Top Personal Training aan het juiste adres. Samen met jou zorgen we ervoor dat je zowel fysiek als mentaal weer lekker in het leven staat. Met een personal trainer aan huis bereik je dat tevens op een prettige én eenvoudige manier. Voldoende bewegen en trainen is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Druk schema wat nu?

 

Soms ontbreekt het ons aan de energie of laat het drukke tijdschema het gewoonweg niet toe om nog naar de sportschool te gaan. In dat geval ben je bij Top Personal Training aan het juiste adres. Bij ons kan je namelijk niet alleen rekenen op een persoonlijke en professionele begeleiding, maar doe je dat ook nog eens vanuit het comfort van je eigen woning. Daardoor hoef je eveneens geen extra reistijd in te plannen.

Veel voordelen

Een personal trainer aan huis heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo kan je bij ons altijd rekenen op een professionele begeleiding en een één op één ondersteuning. Dat geldt niet alleen voor de training die je van ons ontvangt, maar je kunt ook nog eens profiteren van een op maat gemaakt voedingsadvies. Op deze manier kan je je doelen nog sneller bereiken met een blijvend resultaat.

Personal trainer aan huis

Vraag nu een gratis intake aan

Weten met welk resultaat jij binnenkort in de spiegel kijkt? Vraag dan nu onze gratis intake aan:

Ervaren personal trainer aan huis

Een training bij je thuis zorgt ervoor dat je altijd de aandacht krijgt die je nodig hebt. Op deze manier kan je alles uit jezelf én de training halen. Bij Top Personal Training ontvang je dan ook altijd een trainingsschema die geheel voor je op maat is gemaakt. Uiteraard is deze ook aangepast aan de door jouw gestelde doelen, wensen en niveau. Zo train je altijd binnen jou eigen kunnen en zijn resultaten snel waarneembaar.

Met een personal trainer aan huis bespaart je zich niet alleen veel reistijd, maar ben je ook zeker van een efficiënte training met een langdurig resultaat. Daarnaast werk je effectief aan jou mentale en fysieke gezondheid. Op mentaal gebied wordt het slaapritme, de energie en het humeur aanzienlijk verbeterd. Daarnaast verbetert sporten met een personal trainer aan huis de conditie, spierkracht en het uithoudingsvermogen.

In combinatie met een op maat gemaakt voedingsschema voel je zich niet alleen fitter, maar straal je dat ook uit. Bij Top Personal Training ben je daarvoor aan het juiste adres. Zo kan je werken aan uw lichamelijke gezondheid, zonder dat je daarvoor naar de sportschool hoeft te reizen.

Persoonlijk

Waarom Top Personal Training?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Persoonlijke aandacht
  • Een stok achter de deur
  • Professionele begeleiding
  • Gevarieerde trainingen voor maximaal resultaat
  • Een personal trainer bij jou thuis

 

Wat levert het jou op?

  • Gebalanceerde leefstijl
  • Je wordt fysiek en mentaal sterker
  • Het boost je zelfvertrouwen
  • Je krijgt er energie van
  • Het vermindert stress

Wil jij nu resultaat boeken? Vraag nu een gratis intake aan.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

 

Als u ook wilt trainen op basis van persoonlijke aandacht, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?