Personal boxing aan huis

N

In het comfort van je eigen huis

N

Professionele begeleiding met oog op resultaat

N

Op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden

N

Groei zowel fysiek als mentaal

Personal training met boksen

Boksen is de ideale manier om aan zowel je zelfvertrouwen, conditie en kracht tegelijk te werken. Personal boxing is een leuke manier om snel fit te worden! Tijdens deze personal training gericht op boksen, leren we jou de verschillende bokstechnieken, denk aan:

  • De verschillende stoten
  • Het juiste voetenwerk
  • Het ontwijken

Met personal boxing verbeter je je conditie, kracht, snelheid en coördinatie tussen handen, ogen en voeten. Je hele lichaam komt in actie! Daarnaast geeft boksen je (onbewust) meer zelfvertrouwen. Je zult merken dat het een uitlaatklep voor stress en negatieve gevoelens is. Je voelt je hierdoor niet alleen fysiek fitter, maar ook mentaal.

Uitdagende, persoonlijke bokstrainingen op maat gemaakt

Wij geven je één-op-één uitdagende trainingen, waar je soms ook jezelf tegen komt. Maar onder onze professionele begeleiding bij het boksen, haal je hierdoor snel en effectief je doelen.

Wij zetten samen met jou een op maat gemaakt schema op, speciaal aangepast op jouw niveau en jouw doelstellingen. Hiervoor hoef jij deur niet uit, wij komen naar jou toe. Lekker laagdrempelig. Personal boxing is geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën.

Personal boxing helpt je beter functioneren

Onze unieke trainingen helpen jou om beter te functioneren in het dagelijkse leven en op je werk. Hoe? Sporten en gezond eten hebben een positief effect op veel dingen in je leven, waaronder je energie, slaap, gezondheid en humeur. Regelmatig bewegen verbetert je spierkracht en uithoudingsvermogen, waardoor je lichaam efficiënter werkt. Zo hou je meer energie over voor de dagelijkse dingen, zoals je werk of het huishouden. Slaap je niet lekker? Ook daar helpt voldoende lichaamsbeweging bij. Wie genoeg beweegt, valt makkelijker in slaap en slaapt ook dieper. Dat sporten goed voor je fysieke gezondheid is weet iedereen, maar wist je dat het ook goed is voor je humeur? Bewegen stimuleert namelijk de aanmaak van stofjes in je hersenen, waardoor je minder stress ervaart en je je gelukkiger voelt. Genoeg reden om meer te sporten dus!

Korting op je personal training? Bekijk onze pakketten & tarieven

Des te meer lessen je in één keer afneemt, des te goedkoper de prijs per personal training. Bekijk de pakketten en bespaar!

Gaan wij samen boksen om fit te worden?

Wij leren je graag kennen tijdens een gratis intakegesprek! We kijken samen met jou naar hoe je leven er nu uit ziet en naar wat er mogelijk is. Sport je wel eens, of juist helemaal nooit? En wat is je huidige eetpatroon? Wij geven jou de tools om jezelf te verbeteren. Wij willen jou helpen beter te functioneren en presteren in het dagelijkse leven. En voldoende beweging en gezonde voeding, is daar de perfecte basis voor!

Profiteer jij binnenkort van de voordelen van personal training en boksen?

N

 Het boost je zelfvertrouwen
 Verbetert de kracht en conditie
 
Uitlaatklep
 
Grensverleggend
 
Je wordt fysiek en mentaal sterker
 
Professionele begeleiding

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?