Personal boxing

N

In het comfort van je eigen huis

N

Professionele begeleiding met oog op resultaat

N

Op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden

N

Groei zowel fysiek als mentaal

Je krijgt er energie van

Wil jij meer zelfvertrouwen en tegelijk aan je conditie en kracht werken? Personal boxing is een leuke manier om snel fit te worden! Wij leren jou de bokstechnieken; de verschillende stoten, het juiste voetenwerk en het ontwijken. Met personal boxing verbeter je je conditie, kracht, snelheid en coördinatie tussen handen, ogen en voeten. Je hele lichaam komt in actie. En boksen geeft je (onbewust) ook meer zelfvertrouwen en een uitlaatklep voor stress en negatieve gevoelens. Je voelt je hierdoor niet alleen fysiek fitter, maar ook mentaal. Wij geven je één-op-één uitdagende trainingen, waar je soms ook jezelf tegen komt. Maar onder onze professionele begeleiding, haal je hierdoor snel en effectief je doelen. 

Wij zetten samen met jou een op maat gemaakt schema op, speciaal aangepast op jouw niveau en jouw doelstellingen. En hiervoor hoef je deur niet uit, wij komen naar jou toe. Lekker laagdrempelig.  Personal boxing is geschikt voor mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën. 

Onze unieke trainingen helpen jou om beter te functioneren in het dagelijkse leven en op je werk. Hoe? Sporten en gezond eten hebben een positief effect op veel dingen in je leven, waaronder je energie, slaap, gezondheid en humeur. Regelmatig bewegen verbetert je spierkracht en uithoudingsvermogen, waardoor je lichaam efficiënter werkt. Zo houdt je meer energie over voor de dagelijkse dingen, zoals je werk of het huishouden. Slaap je niet lekker? Ook daar helpt voldoende lichaamsbeweging bij. Wie genoeg beweegt, valt makkelijker in slaap en slaapt ook dieper. Dat sporten goed voor je fysieke gezondheid is weet iedereen, maar wist je dat het ook goed is voor je humeur? Bewegen stimuleert namelijk de aanmaak van stofjes in je hersenen, waardoor je minder stress ervaart en je je gelukkiger voelt. Genoeg reden om meer te sporten dus! 

Vraag nu een gratis intake aan

Weten met welk resultaat jij binnenkort in de spiegel kijkt? Vraag dan nu onze gratis intake aan:

Persoonlijk

Waarom Personal boxing?

N

 Het boost je zelfvertrouwen
 Verbetert de kracht en conditie
 
Uitlaatklep
 
Grensverleggend
 
Je wordt fysiek en mentaal sterker
 
Professionele begeleiding

Durf jij de uitdaging aan?
Vraag nu een gratis intake aan

Kennismaken?

Gratis intakegesprek aanvragen

Heb je een druk leven en kom je niet toe aan voldoende beweging? Of heb je geen zin om naar de sportschool te gaan? Geen zorgen. Wij leren je graag kennen tijdens een intakegesprek. We kijken samen met jou naar hoe je leven er nu uit ziet en naar wat er mogelijk is. Sport je wel eens, of juist helemaal nooit? En wat is je huidige eetpatroon? Wij geven jou de tools om jezelf te verbeteren. Wij willen jou helpen beter te functioneren en presteren in het dagelijkse leven. En voldoende beweging en gezonde voeding, is daar de perfecte basis voor.