Top Personal Training

Top Personal Training maakt sporten en gezond eten makkelijk. Wij begeleiden jou namelijk in de vertrouwde omgeving van je eigen huis. Wil je beter functioneren in je dagelijks leven en op je werk? Met onze unieke trainingen en voedingsadvies bereik jij juist dat.

Professioneel

Over Top Personal Training

Nicholas Casey van den Top

Nicholas Casey van den Top

– Oprichter van Top Personal Training
– Gecertificeerde personal trainer

Aangenaam! Mijn naam is Nicholas Casey van den Top. Voordat ik begon met het geven van personal training, werkte ik bij Defensie. Defensie vormde mij tot een gedisciplineerd, fysiek en mentaal sterk persoon en hier leerde ik gestructureerd en gedisciplineerd werken. En zo coach en train ik nu ook graag jou!

Defensie leerde mij “één team, is één taak’. 

Bij Top Personal Training, train je niet alleen, maar doe ik het samen met jou. We kijken samen naar jouw wensen en werken samen aan jouw doelstellingen. Ik krijg ontzettend veel energie van mensen begeleiden in training en het geven van voedingsadvies, dat het voor mij niet als ‘werk’ aanvoelt. En die positiviteit zie jij ook terug tijdens onze lessen. Ik vind personal training een bijzonder vak. Tijdens de coaching leer je veel verschillende mensen en diverse mindsets kennen. Iedereen is anders en dat geeft een altijd weer andere uitdagingen. Daarom passen wij onze trainingen en voedingsadviezen aan op persoon. 

Ons Team staat voor jou klaar.

Inmiddels heeft Top Personal Training zich versterkt met meerdere trainers door heel Nederland, maar zijn we voornamelijk actief als personal trainer in het Gooi.

Onze unieke trainingen helpen je beter te functioneren in het dagelijkse leven en op je werk. Hoe? Door samen met jou te trainen en door advies te geven over gezonder eten. Sporten en gezond voeding hebben een positief effect op veel dingen in je leven, waaronder je energie, slaap, gezondheid en humeur.  En hierdoor haal je meer uit je dag. 

Heb je een druk leven? Geen zorgen, wij komen naar jou toe op de momenten dat het jou uitkomt. Dat scheelt voor jou weer reistijd, en kun dan kan jij je richten op waar het echt op draait: jouw gezondheid.

Persoonlijk

Waarom Top Personal Training?

Wat kan je van ons verwachten?

  • Persoonlijke aandacht
  • Een stok achter de deur
  • Professionele begeleiding
  • Gevarieerde trainingen voor maximaal resultaat
  • Een personal trainer bij jou thuis

 

Wat levert het jou op?

  • Gebalanceerde leefstijl
  • Je wordt fysiek en mentaal sterker
  • Het boost je zelfvertrouwen
  • Je krijgt er energie van
  • Het vermindert stress

Kennismaken met onze manier van werken

Wil jij resultaat boeken? Vraag nu een gratis intakegesprek aan om elkaar eerst te leren kennen en jouw doelen te bespreken. 

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?