Personal training op afstand

Ook op afstand begeleiden we jou

Het corona-virus heeft haar stempel goed op de maatschappij gedrukt. Als we iets hebben geleerd, dan is dat wel dat je weerstand en je gezondheid belangrijker dan ooit is. Kom dus van die bank af, of achter je bureau vandaan als je aan het thuiswerken bent en maak ruimte voor een workout!

Door fit te blijven creëer je voldoende weerstand tegen het virus. Daarnaast gaat je voeding nu ook een belangrijkere rol spelen. Geen idee waar te beginnen en op welke voedingsstoffen je moet letten? Wij helpen jou met onze speciaal ontwikkelde online trajecten!

Traject met online personal training

Het meest uitgebreide pakket van de 2! Je hebt keuze 1 of 2 keer per week een online personal training sessie, die je verder aanvult met home workouts volgens jouw persoonlijke trainingsschema. Onze coaches spreken jou wekelijks in een videocall om de voortgang te bespreken en zijn daarnaast 24/7 op WhatsApp beschikbaar.

Online workouts met begeleiding

Ook hier ontvang je zowel een persoonlijk trainingsschema als een persoonlijk voedingsplan. Je krijgt toegang tot onze database met online workouts. In een wekelijkse videocall bespreken we jouw voortgang om te weten hoe de online workouts je afgaan. Vragen? Onze coaches zijn 24/7 beschikbaar op WhatsApp!

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?