Online bootcamp

Met jouw favoriete sportgroepje

Online bootcamp met vrienden of sportgroep

De traditionele bootcamp is populair vanwege het sporten in de buitenlucht. Kijk maar eens rond in het bos of in het stadspark in de buurt. Wist je dat deze vorm van sporten ook ideaal is vanaf je eigen laptop, tablet of telefoon? Je logt thuis in voor de online bootcamp en doet de workout waar jij maar wilt. Of dat nou in de tuin, op je balkon, in het park of in je woonkamer is.

Online bootcamp met jouw groepje of personal training

De mogelijkheden voor online bootcamp zijn eindeloos. Je kunt ervoor kiezen om dit met jouw favoriete sportgroepje, vriendinnen of juist alleen te doen. In het laatste geval is het een online bootcamp in de vorm van personal training.

Praktische informatie voor de online bootcamps

Wil je trainen in een groepje? Over het algemeen geven we bootcamps van 8-20 personen. Je kunt zelf kiezen of je 1x per week wilt trainen of meerdere keren. De bootcamps duren 30 of 45 minuten. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van jouw wensen. Heb je een kleiner groepje, wil je personal training of wil je juist langer trainen? Vraag dan een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De voordelen van een online bootcamp

  • Te volgen waar jij maar wilt
  • Uitdagende trainingen
  • Een vast tijdstip naar keuze in overleg
  • Je werkt aan je immuunsysteem
  • Zelfs te doen als je in quarantaine zit

Een online bootcamp voor bedrijven

Wil je met je collega’s sporten of als ondernemer jouw werknemers fit houden? We geven ook online bootcamps voor bedrijven

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?