Online bootcamp voor bedrijven

Sport online, samen met collega’s

Trainen met collega’s tijdens een online bootcamp voor bedrijven

Medewerkers die sporten profiteren van een aantal voordelen. Je wordt niet enkel lichamelijk fit, maar ook zorgt het voor afleiding, beter bekend als “het hoofd leeg maken”. Het samen sporten met collega’s draagt daar weer een extra steentje aan bij. Je motiveert elkaar en het team wordt hechter. Hoe pak je dat aan als iedereen thuiswerkt? Met een online bootcamp voor bedrijven!

Online bootcamp op je eigen beeldscherm

Een online bootcamp kent nog een voordeel: je logt in vanaf je eigen computer of telefoon en doet vanaf je eigen locatie mee. Geen reistijd en geen wachttijd. De trainer geeft uitleg per oefening en de medewerkers kunnen live meedoen. De trainingen zijn uitdagend genoeg en geschikt voor ieder niveau. Zelfs als je in quarantaine zit kun je meedoen!

Vast tijdstip en online bootcamp op maat gemaakt

Als bedrijf zijnde kies je een vaste dag en een vast tijdstip waarop jullie de training willen volgen. De personal trainer zorgt voor een training op maat waarin de hele groep uitgedaagd wordt: van beginner tot gevorderde.

Praktische info online bootcamp voor bedrijven

  • Voor groepen van 8 tot 20 personen
  • 1x per week op een vast tijdstip
  • Live thuis te volgen
  • Afwisselende trainingen
  • Voor 30 of 45 minuten

De kosten voor een zakelijke online bootcamp? Een training van 30 minuten: € 100,- exclusief BTW. Een training van 45 minuten: € 130,- exclusief BTW.

Extra mogelijkheden online bootcamp

Heb je extra wensen? Meer dan 20 personen, langer dan 45 minuten, meerdere keren per week of een bedrijfstraining op locatie? Vraag dan een offerte aan en vermeld hierin de wensen voor jouw bedrijf. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom een bedrijfstraining?

Sporten kent vele voordelen. Niet alleen geeft dit de gelegenheid om “het hoofd leeg te maken”, het zorgt er ook voor dat iemand zich energieker voelt en een beter immuunsysteem ontwikkelt. Maar sporten mét collega’s geeft er nog een extra dimensie aan omdat collega’s elkaar motiveren, wat weer helpt voor een hechter team. Lees hier meer voordelen van sporten met collega’s.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?