Online bedrijfstraining

Corona-proof, maar toch samen

Samen trainen met collega’s, maar dan op afstand

We werken massaal thuis. Het saamhorigheidsgevoel vasthouden kan momenteel wat lastig zijn. Geen praatjes bij de koffieautomaat, geen gezamenlijke lunchpauzes, geen vrijdagmiddagborrel. Hoe zorg je voor teambuilding? Hoe zorg je ervoor dat er ook tijd is voor ontspanning tussen werknemers onderling, ook tijdens werktijd? Door online bedrijfstrainingen live vanaf je beeldscherm.

✓ Live workout vanaf je beeldscherm
✓ Workout van 30 of 45 minuten
✓ Boost je weerstand
✓ Combinatie van kracht en conditie
✓ Iedereen op eigen niveau
✓ Geen materiaal nodig

 

Live online bedrijfstraining

De online trainingen zijn uitdagend, maar voor ieder niveau geschikt. Want juist nu blijkt een goede weerstand en een goede gezondheid belangrijker dan ooit. Het meest ideale moment om de online bedrijfstraining te doen is tussen het werken door. Medewerkers zitten thuis, op een waarschijnlijk niet al te ideale werkplek. Beweging tussendoor is goed! Het enige wat ze hoeven te doen is in te schakelen op de live workout vanaf hun eigen werkplek op hun beeldscherm.

Als bedrijf zijnde kies je een vaste dag en vast tijdstip waarop jullie de training willen volgen. Onze personal trainers maken een training op maat voor de groep.

Kosten online bedrijfstraining

  • Groep van 8-20 personen
  • 1x per week op een vast tijdstip
  • Live afwisselende trainingen
  • 30 of 45 minuten 

€ 100 excl BTW per training van 30 minuten / € 130 excl BTW per training van 45 minuten

Andere mogelijkheden?

Wil je een online bedrijfstraining met meer dan 20 personen, langer dan 45 minuten, meerdere keren per week of liever een training op locatie? Vraag dan een offerte aan en vermeld hierin de wensen voor jouw bedrijf.

Prijs op aanvraag

Bedrijfstraining op locatie?

Wil je liever een bedrijfstraining op locatie? Ook bij bedrijfstrainingen op locatie houden wij rekening met de Corona-maatregelen. De trainingen worden op maat gemaakt en onze trainers nemen zelf de (vooraf gedesinfecteerde) materialen mee. Bekijk hier de mogelijkheden voor een bedrijfstraining op locatie

Waarom een bedrijfstraining? 

Sporten kent vele voordelen. Niet alleen geeft dit de gelegenheid om “het hoofd leeg te maken”, het zorgt er ook voor dat iemand zich energieker voelt en een beter immuunsysteem ontwikkelt. Maar sporten mét collega’s geeft er nog een extra dimensie aan omdat collega’s elkaar motiveren, wat weer helpt voor een hechter team. Lees hier meer voordelen van sporten met collega’s

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?