Personal Trainer
aan huis

Wil je fitter worden, maar heb je weinig tijd? Met Top Personal Training gaan wij als personal trainer samen met jou, in de vertrouwde omgeving van je eigen huis aan de slag. Door personal training, personal boxing en voedingsadvies, helpen wij jou om beter te functioneren in het dagelijks leven. Wil je meer energie, minder stress en beter presteren? Dan is Top Personal Training iets voor jou!

één op één trainingen

Diensten

Personal training

Snel fit worden? Met onze professionele één-op-één begeleiding behaal jij snel en effectief je persoonlijke doelstellingen. Wij komen naar jou toe, wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie >

Personal boxing

Lekker sporten en tegelijkertijd de stress letterlijk van je af slaan? Personal boxing is de perfecte workout omdat het stoten helpt tegen stress en het je zelfvertrouwen verbetert. 

Meer informatie >

Voeding

Gezonder eten, spieren aankomen of juist afvallen? Met de juiste voeding voel je je fysiek en mentaal gezonder. Wij geven jou daarom graag persoonlijk advies over gezond eten.  

Meer informatie >

KENNISMAKEN?

Over ons

Ons team staat voor jou klaar! Inmiddels hebben wij ons versterkt met meerdere trainers door heel Nederland.

Onze unieke trainingen helpen je beter te functioneren in het dagelijkse leven en op je werk. Hoe? Door samen met jou te trainen en door advies te geven over gezonder eten. Sporten en gezond voeding hebben een positief effect op veel dingen in je leven, waaronder je energie, slaap, gezondheid en humeur.  En hierdoor haal je meer uit je dag. 

uitdaging

Waarom Personal Training aan huis?

✔ Persoonlijke aandacht
✔ Geen reistijd
✔ 
Sporten in jouw vertrouwde omgeving
✔ 
Stok achter de deur
✔ 
Professionele begeleiding
✔ 
Gevarieerde trainingen voor maximaal resultaat

    Wil jij resultaat boeken?
        Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?