Corona-proof teamuitje

Sporten met collega’s

Een actief corona-proof teamuitje

Wil je er samen met jouw team op uit? Dankzij de Corona-maatregelen is er niet heel veel mogelijk wat groepsactiviteiten betreft, maar samen sporten kan wel! De corona proof teamuitjes bevinden zich online in de vorm van een online bootcamp of kunnen op locatie plaatsvinden waarbij we sporten in groepjes van twee personen. Je wordt er fit van, het is goed voor de band/teambuilding en ook nog eens heel erg gezellig!

Praktische informatie voor het Corona-proof teamuitje

Zie jij een Corona-proof teamuitje wel zitten? Of je nou wilt sporten met jouw vriendengroep, collega’s of sportgroepje: onze trainers zorgen voor een uitdagende training waaraan iedereen mee kan dan.

De mogelijkheden

  • Voor 8 tot 20 personen
  • Keuze uit 30 minuten of 45 minuten
  • Voor 1 of 2 keer per week
  • Trainingen op maat gemaakt
  • Trainingen op locatie ook mogelijk
Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je extra wensen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte. We vertellen je er graag meer over.

Extra voordelen van een Corona-proof teamuitje

Op de gezelligheid na, kent het Corona-proof teamuitje nog meer voordelen. Naast het vele thuiswerken schiet het bewegen er soms bij in. Mensen die sporten en die fit zijn, voelen zich over het algemeen energieker en zijn gemotiveerder. Dat helpt je niet alleen in je privé leven, maar ook op de werkvloer. Hou je niet van het trainen in groepen? We geven ook personal training aan huis, online personal training of je kunt online workouts met begeleiding kiezen.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?