Corona-proof teamactiviteit

Teambuilding is belangrijker dan ooit

Een actieve corona-proof teamactiviteit

Juist in deze tijd is teambuilding belangrijker dan ooit. We zitten allemaal thuis en de mogelijkheden om samen iets te doen, zijn beperkt. We snakken naar activiteiten en samenzijn: we zoeken een corona-proof teamactiviteit op. Sport is daar een ideale oplossing voor!

Online teamactiviteit of bootcamp op locatie

De corona-proof teamactiviteiten zijn te boeken om thuis online te volgen of onze trainers komen naar jullie toe op locatie. Dit kan op het werk zijn, maar ook een industrieterrein, park of bos in de omgeving. Uiteraard zal alles geheel volgens de corona-regels zijn. Dus buiten, met voldoende afstand en in groepjes van twee.

De voordelen van een online bootcamp

  • Voor groepen van 8 tot 20 personen
  • Een training van 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten
  • Te volgen vanuit huis of op locatie
  • De training wordt op maat gemaakt
  • Uitdagend en geschikt voor ieder niveau
  • Stimuleert de teambuilding

Meer weten over de mogelijkheden voor jullie teamactiviteit volgens de corona-regels? Vraag vrijblijvend meer informatie op door een offerte aan te vragen. Geef hierin jullie wensen op en we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op. Ook voor grotere groepen, kleinere groepen of een aangepaste trainingsduur.

De voordelen van een corona-proofteamactiviteit?

Teamactiviteiten zijn goed voor de teambuilding. Of dit nu op het werk, je sportclub of een vriendengroep is. Juist in deze tijd is het belangrijk dat mensen fit zijn en hun gedachten ergens in kunnen verzetten. Met het vele thuiswerken schiet het bewegen er soms bij in. Mensen die sporten en die fit zijn, voelen zich over het algemeen energieker en zijn gemotiveerder. Hou je niet van het trainen in groepen of wil je individueel ook weer wat meters maken? We geven ook personal training aan huis, online personal training of je kunt een op maat gemaakt online schema aanvragen.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?