Bedrijven bootcamp

Leuke & uitdagende trainingen

Bootcamp met collega’s

Veel bedrijven vinden het belangrijk dat er aan het gevoel voor “teambuilding” gewerkt wordt. Want collega’s die goed met elkaar om kunnen gaan, die samenwerken én elkaar helpen, zorgen voor veel positieve effecten op de werkvloer. De leukste vorm om aan teambuilding te werken? Een bedrijven bootcamp! In beweging zijn, leuke spelletjes en een beetje onderlinge competitie. Zo profiteer je ook nog eens van de voordelen van het sporten met collega’s.

Een bootcamp in de buurt

Het voordeel van een bootcamp is dat die overal plaats kan vinden. Je hebt niet veel nodig en er is altijd wel een geschikte plek in de buurt. Zelfs op een industrieterrein! Eventueel benodigde materialen neemt de trainer mee. Je hoeft zelf enkel nog aan je sportkleren en een flesje water te denken.

Een bedrijven bootcamp is een training waarin kracht en conditie gecombineerd worden. De oefeningen in een training zijn afwisselend waarbij voornamelijk het lichaamsgewicht gebruikt wordt, afgewisseld met een dumbell, kettlebell of bijvoorbeeld core bag. We voegen competitie door in de trainingen door ze te koppelen aan spelletjes. Zo houden we de trainingen uitdagend én leuk. De bedrijven bootcamps zijn geschikt voor ieder niveau. 

✓ Tot 25 personen
✓ 1 of 2x per week
✓ Wij komen naar jullie toe
✓ Geen materiaal nodig
✓ Combinatie van kracht en conditie
✓ Afwisselende workouts i.c.m. spelletjes
✓ Iedereen op eigen niveau
✓ Fittere & gemotiveerde werknemers

Thuis aan het werk? Geen probleem!

Ook als jullie thuis werken zijn er mogelijkheden om thuis, maar toch samen, een bedrijfstraining te volgen. Dat doen we door de bedrijven bootcamp naar je eigen beeldscherm te verplaatsen! Iedere medewerker logt in vanaf zijn eigen beeldscherm en onze trainer geeft een op maat gemaakte online training. Lees hier meer over de mogelijkheden van een online bedrijfstraining en de voordelen.

Personal training voor ondernemers

Ben jij een ondernemer zonder personeel, maar wil je wel gebruik maken van onze diensten? Plan direct jouw gratis intake waarin we de mogelijkheden en pakketten bespreken, of lees meer over zakelijk trainen.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?