Bedrijfstraining op locatie

Fitte medewerkers & goed voor de teambuilding

Sporten met collega’s op locatie

Een individu heeft er baat bij om te gaan sporten. De persoon voelt zich fitter, energieker, heeft een betere weerstand, kan beter omgaan met stress en is in veel gevallen zelfs gemotiveerder op het werk. Combineer het sporten ook nog eens met collega’s en het zal bijdragen de teambuilding (meer voordelen van het sporten met collega’s lees je hier). Daarnaast hoeft men niet te eerst naar huis in de file te staan om fit te worden, want Top Personal Training komt naar jouw werk toe! Materialen nemen we zelf mee en de training is uitdagend genoeg voor iedereen. Oók als je net begint met sporten.

Afwisselende trainingen

De bedrijfstrainingen op locatie worden aangepast op de grootte van de groep, het niveau van de deelnemers en uiteraard houden we rekening met de maatregelen van COVID-19. Je kunt diverse trainingsvormen verwachten: HIIT, kracht, conditie, bootcamp en eventueel boksen. Onze trainers letten daarbij ook op de techniek en uitvoering, zodat blessures voorkomen worden. Heb je iemand in het team die al een blessure heeft, maar die wel graag mee wilt doen? Dankzij onze ervaring weten we hier rekening mee te houden en geven we -waar nodig- een vervangende oefening.

✓ Tot 25 personen
✓ 1 of 2x per week
✓ Wij komen naar jullie toe
✓ Geen materiaal nodig
✓ Combinatie van kracht en conditie
✓ Een uitdagende workout
✓ Iedereen op eigen niveau
✓ Geen materiaal nodig
✓ Fittere & gemotiveerde werknemers

Werken jullie allemaal thuis? Geen probleem!

Ook als jullie thuis werken zijn er mogelijkheden om thuis, maar toch samen, een bedrijfstraining te volgen. Dat doen we door de bedrijfstraining naar je eigen beeldscherm te verplaatsen! Iedere medewerker logt in vanaf zijn eigen beeldscherm en onze trainer geeft een op maat gemaakte online training. Lees hier meer over de mogelijkheden van een online bedrijfstraining en de voordelen.

Personal training voor ondernemers

Ben jij een ondernemer zonder personeel, maar wil je wel gebruik maken van onze diensten? Plan direct jouw gratis intake waarin we de mogelijkheden en pakketten bespreken, of lees meer over zakelijk trainen.

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hi! Hoe kan ik je helpen?